Malmö firar fotbolls VM med folkfest

VM i damfotboll har äntligen dragit igång vilket lockat intresserade runt om i landet att delta i firandet. Malmö är en av de städer i Sverige som storsatsat på evenemanget genom att bjuda in invånarna till en folkfest med storbildsskärmar, god mat och härlig musik i den centrala Folkets Park.

Att åka till Malmö kan redan vara något som lockar och tack vare engagemanget kring VM så finns det nu ytterligare skäl till att boka hotell nära området och uppleva folkfesten. I Folkets Park i centrala Malmö annordnas nu ett storslaget firande där alla är inbjudna att delta i festen och tillsammans stötta spelarna. Ta med familj, vänner och annordna en picknick framför de stora skärmarna och upplev gemenskapen tillsammans med andra intresserade. Är fotbollen inte av intresse så erbjuds andra aktiviteter som alla får ta del av som;

  • Foodtrucks och restauranger med härlig mat
  • Aktiviteter i form av turneringar och hoppborgar
  • Underhållning från Stora Scen med stand-up och musik

“Malmö har även lockat till sig artister som Linnea Henriksson, Imenella och Tove Styrke som kommer bjuda publiken på en gratis konsert som sent kommer glömmas.”

Underhållning på Stora scen

Förutom fotboll, mat och roliga aktiviteter så erbjuds en uppsjö av uppträdanden och underhållning från parkens Stora Scen. I samband med Sveriges matcher men även i halvlek så hålls Studio Le Balle est Rond, ett underhållande inslag med fotbollsexperten Jasmin Nur, Dj Suuz och Cornelius Löfmark Ekström. Det kommer också bjudas på stand-up av Svan Sessions Fotboll samt Världens Snabbaste Allsång. Malmö har även lockat till sig artister som Linnea Henriksson, Imenella och Tove Styrke som kommer bjuda publiken på en gratis konsert som sent kommer glömmas. Ett bättre ögonblick att besöka Malmö än detta finns inte, så packa väskorna, besök staden och njut av gemenskapen. Fotboll blir bättre tillsammans.